Vakantie-tijd...... rust?

De storm van 7 miljoen die over Weert heeft gewoed, heeft ook onze school niet ongemoeid gelaten. De helft van kantine Park heeft wateroverlast gehad, waardoor een aantal stapels boeken met de voeten in het water hebben gestaan.

Dat is ook een reden dat een aantal boeken (nog) niet is uitgeleverd. De nabestelde boeken waren niet allemaal op voorraad bij Iddink. Dit wordt zo snel mogelijk opgelost, intussen zijn er al weer nieuwe boeken binnen. We zorgen dat iedereen de missende boeken zo snel mogelijk krijgt.

Nieuw? ......dan moet je even wennen

Afgelopen donderdag was er een kennismakingsprogramma voor nieuwe docenten aan onze school. Een groot aantal collega's heeft jaren op Het College lesgegeven of doet dat nog steeds, maar Philips van Horne is nieuw voor ze.

In een prettige en ontspannen sfeer heeft iedereen met elkaar kunnen kennismaken en ervaringen kunnen uitwisselen, waarna ze een beeld kregen van onze school. Een eenvoudige lunch op school zorgde ervoor dat ze nog geen boterhammen hoefden te smeren.

Maandag kennismaken

Maandag begint de school. Kennismaken, praten over je vakantie, met open vizier elkaar benaderen. In allerlei varianten is het de bedoeling om komende dagen een goede basis te leggen om de rest van het jaar lekker in je vel naar school te komen en te leren.

Copyright Webmaster PvH